Левски гостува на Черно море в отложен двубой от четвъртия кръг на Efbet лига. Мачът идва във важен момент за двата отбора, който при победа ще укрепят позициите си в челото.

Варненци имат една победа в последните си четири мача, докато "сините" са без успех за същото време.

И в двата състава обаче има сериозни кадрови проблеми. За „сините“ Филип Кръстев ще бъде под въпрос до последно. Националът пропусна тренировката във вторник, но замина с отбора за Варна. Все пак участието му ще се решава непосредствено преди срещата. 

Добрата новина за треньора Стоилов е, че Цунами взе участие във вчерашното занимание, след като не тренира вчера. Ивелин Попов обаче продължава своето възстановяване и със сигурност отпада за гостуването на „Тича”. Аут са още Билал Бари, Илиян Стефанов и наказаният Андриан Краев.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев пък няма да може да разчита на контузените Даниел Димов, Велислав Василев и Лъчезар Йорданов. Аут са още Исмаил Иса, Ангел Ангелов, Петър Иванов, Наско Янков и Галин Григоров. В групата след изтърпяно наказание обаче се завръща Виктор Попов.

Георги Давидов ще бъде главен съдия на двубоя с помощници Милен Арабаджиев и Илиян Капарашев. На ВАР ще бъде Ивелин Занев с асистент Владимир Велев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига