Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди отложения мач от четвъртия кръг с Черно море във Варна от 17:15 часа утре. 

Специалистът коментира декларацията на "сините" за искане на извънреден конгрес на БФС, след което заговори и за мача във Варна.

"По-важно е да намерим постоянство в играта. Една победа може да повдигне самочувствието на футболистите. Може би ще даде допълнително самочувствие и на тези, които са здрави.

Все още имаме доста проблеми от последния мач. Ясно е отсъствието на Бари, Стефанов и Попов. Имаме и други проблеми, които няма да могат да се решат до мача, според мен. Ясно е, че се случи, че всички основни атакуващи нападатели получиха травми. Младите ще трябва да ги заместят. Не трябва да звучи като оправдание, но когато трима от основните ти атакуващи футболисти отсъстват, има проблеми в завършващата фаза.

Така и така правим по 2-3 смени. Ще съберем група от 15 футболисти. Боби Рупанов вече тренира с нас. Той ще пътува за Варна, други млади няма да взимаме. Няма да правим толкова смени, познато е за нас. Имаме два мача, ако някой от играчите оздравее, ще дойде във Варна", коментира Мъри.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига