Амбицираният да се завърне в елита на родния футбол Пирин (Благоевград) също скочи срещу безобразията в родното съдийство. Както е известно, гафовете не спират, което съвсем логично трябва да доведе до махането от поста на Костадин Гергинов. 

"Орлетата" обявиха, че пускат жалба срещу съдийството на двубоя със Спортист (Своге), завършил 1:1.

От Пирин претендират, че е трябвало да бъде отсъдена засада при изравнителния гол на домакините в началото на второто полувреме, когато точен бе Борислав Стойчев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Явно някои хора си свършиха добре работата. Не съм тук да критикувам съдийската бригада. Още миналата седмица имахме най-добрия съдия, който можехме да имаме. Ситуацията при гола, който инкасирахме, не беше трудна", коментира наставникът на Пирин Уорън Фийни след мача.

Ето какво написаха от клуба от Благоевград на официалната си страница във "Фейсбук":

"ФК Пирин (Благоевград) подаде жалба против решението да бъде зачетен изравнителният гол на Спортист (Своге) от страна на страничния рефер Владимир Велев, въпреки очевидната засада. Жалбата ще бъде депозирана официално в СК при БФС".

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВТОРА ЛИГА

 

ФК Пирин (Благоевград) подаде жалба против решението да бъде зачетен изравнителният гол на Спортист (Своге) от страна на...

Публикувахте от Пирин Благоевград/Pirin Blagoevgrad в Неделя, 14 март 2021 г.