Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев заяви, че уважава ЦСКА и Стойчо Младенов, както и, че мачовете му срещу "армейците" винаги са по-специални за него. "Смърфовете" примат "червените" на "Лаута" в неделя от 15:30 часа в сблъсък от 20-ия кръг на "А" група.

"Към ЦСКА винаги трябва да се подхожда с уважение. Най-малко заради визитката, която има този клуб. Този мач е поредното предизвикателство пред нашия отбор, още повече, след като ЦСКА се изравни с лидерите Лудогорец и "Левски". Двубоите с ЦСКА винаги са били по-специални за мен - и като футболист, и като треньор", коментира Велев на пресконференцията си преди двубоя.

"Със Стойчо Младенов сме в добри отношения. Той е опитен треньор и към такива хора трябва да се подхожда с респект. Уважавам го", продължи Емил Велев.

Наставникът на "смърфовете" изрази увереност, че съдията Александър Костадинов ще се справи с ръководенето на важната среща.

"Той е добър съдия и се надявам да се справи. Нормално е да има грешки. Важното е да не са умишлени. Не вярвам Александър Костадинов да иска да се изложи пред пълните трибуни на "Лаута", каза още Емил Велев.