Младежкият ни национал Стефан Велков се надява България да се класира за Евро 2017. Бранителят на Славия игра цял мач при нулевото равенство с Уелс тази вечер в Стара Загора.

„На видео разбора ще се коментират и анализират грешките. Все още имаме шансове за класиране, а и във футбола до последно не се знае. За жалост, трябва да чакаме грешка на противниците, а не можем ние да си решим нещата. Но това е футболът“, коментира пред "Гонг" Велков.

„В началото на мача имаше малко напрежение, но според мен те бяха два пъти по-уплашени и респектирани. То си пролича и по липсата на преса в началните минути.“

„Винаги би ни радвало, когато хората ни подкрепят. Цените са достъпни. Важното е и ние да се раздаваме, за да са доволни феновете. Преди почти 4 години съм играл на този стадион срещу Испания и имаше около 5000 души. Публиката наистина е фактор, дава импулс в играта“, коментира още Велков.

„Цялостната политика да играят млади играчи в "А" група е доста добре, за да се трупат минути, самочувствие и повече опит. И по този начин всеки може да е по-конкурентен“, завърши Стефан Велков.

Пътят на младежките национали към Евро 2017 - програма и класиране