Нападателят на Левски Венцислав Христов спечели приза за Най-добър играч на 25 кръг в "А" група. Футболистът на "сините" се отчете с гол и асистенция при успеха с 3:1 над Пирин в София.

С наградата Христов стана четвъртия футболист, който печели отличието за „Играч на кръга“ с три различни отбора. Останалите са Спас Делев, Мартин Камбуров и Здравко Лазаров.

„Благодаря за наградата на моите колеги, както и за добрата игра и победата, с която успяхме да зарадваме феновете. Настроението в съблекалнята се подобри значително, Във всеки отбор, в който съм бил, настроението не е добро като не побеждава. Просто в Левски натискът е по-голям. С течение на времето мисля, че ще подобряваме играта си и напрежението ще намалява”, сподели Христов при награждаването.

„От години гледам Левски, доста нападатели се сменят, текучеството е доста голямо, трудно е да се задържиш. Надявам се да покажа постоянство и да оставя трайна следа в отбора. Целта ми е да съм здрав, да вляза в още по-добра форма и да оставя следа в Левски. Това за четири месеца не може да се случи”, допълни нападателят на "сините".

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!