Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира изказването на Стойчо Младенов след мача между Славия и ЦСКА.“Червените” победиха с 2:0, а Стойчо Младенов нападна съдията и заяви, че отборът е играл срещу 14 души, визирайки съдийската тройка начело с Калин Людмилов.

“Уникален малшанс в 30-ата секунда. Ние излизаме всеки мач да побеждаваме, дали е станало дерби...Чух един човек да говори, че са играли срещу 14 човека. Ако някой съдия, не свири за ЦСКА, значи е пе**раст. Георги Петков излезе и не игра с ръка. Стойчо Младенов може да иска утре да съмне към десет и половина, но съмва в 7,30 часа. Вие журналистите майката си тракате. Аз не съм видял игра с ръка, за мен съдията отсъди правилно. Когато ги бихме на “Армията”, цялата рода на Кабаков беше изкарана каква ли не. Какво да ви говоря. Нямам нищо против Стойчо, той си пази хляба, защото иначе отива на борсата отново”, коментира Венци Стефанов.

“Славия върви в правилна посока, бъдете спокойни. Още в следващия мач момчетата ще изглеждат по съвсем друг начин. Какво трябва да направя, да викам тук с всичка сила или да направя кълбо напред. Няма да сменявам треньора, Кушев остава. Тодор Батков е президент на “Левски”, аз не съм гледал мача с Литекс. Дайте всеки да си гледа работата, Батков да си гледа неговата, аз – моята и да не се занимаваме с клюки и простотии. Излизат, побеждават и никой не може да ти каже копче. Ето, ние днес загубихме и не може да се оправдаваме”, завърши босът на Славия./БЛИЦ