Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че се е разбрал със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев за спорния нападател - Мирослав Антонов, и предупреди Тодор Батков да не се меси там, където не му е работата. Както е известно, Антонов разтрогна едностранно контракта си с клуба от Разград, но в последствие Спортно-техническата комисия към БФС не му даде права да играе за Славия. Решението доведе до сериозен спор между Лудогорец и Славия. Стефанов толкова се беше разярил, че в продължение на няколко дни не спря да обижда шампионите и БФС, като дори заплашваше със съд. В крайна сметка обаче босовете на Славия и Лудогорец се помириха и сагата с Мирослав Антонов вече е в историята. Остава само СТК да картотекира играча и Велислав Вуцов да може да го използва.

"Благодаря на Кирил Домусчиев. Разбрахме се за Мирослав Антонов. Направихме го за доброто на футбола и самия футболист. Постигнахме договорка. Вярвам на неговата дума и затова смятам, че повече няма да има проблем", заяви Стефанов.

На въпрос как ще коментира думите на Тодор Батков, който заяви, че ако Антонов бъде присъден на Славия, решението ще взриви българския футбол, босът на "белите" отговори: "Тодор Батков е последният човек, който може да служи за пример за коректно отношение, що се касае по трансферирането на играчи. Хайде, стига бе! Нали всички знаем, че прави каквото си поиска. Ние имаме спор с Домусчиев, а той се бърка там, където не му е работата. Когато двама спорят и трети се намеси, той го отнася."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ