ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов oтвърна пред БЛИЦ на Виктор Кашай. Преди часове шефът на Съдийската комисия към БФС заяви по адрес на боса на "белите", че "многото говорене не помага на българския футбол". "Аз работя със съдиите и не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори, каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е", каза Кашай за Стефанов. 

"Чух какво е казал за мен. Да съм бил отишъл с него в Унгария и да го видя какво прави една седмица... Не ме интересува какво прави там, аз искам да видя какво прави в България, защото в края на краищата парите ги даваме ние - собствениците на клубовете, а той е на заплата тук. Кашай е длъжен да се старае да пази интересите на България, а не да защитава съдиите, които ограбват нашия труд. Сам признава, че сме ограбени в мачовете с ЦСКА и Арда. Това са 6 точки. Тези пари кой ще ги възстанови на Славия? Той и съдиите му ли", попита Венци Стефанов пред БЛИЦ.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"С цялото ми уважение, сигурно е бил добър рефер, но не виждам с нещо да е подобрил съдийството в България. Той е дошъл тук като авторитет и трябва да направи така, че съдиите да се съобразяват с него и да са по-коректни, а не да ни ограбват. Ограбват труда ни, парите ни ограбват. Кашай е отговорен за това", продължи босът на Славия.

"Не съм имал честта да се видя с него. Аз съм обикновен простосмъртен, с такива като мен не разговаря, а с по-висши от мен. Щом иска да ходя да видя какво прави в Унгария, ако иска - да ме покани и да говорим. Защото ние си даваме парите за спорта, а сме ограбвани от некадърници и смешни съдии. Всички ги знаем, че са и некадърни, и зависими. A Кашай сега тепърва да се запознава с качествата им... Това не устройва нито мен, нито колегите, но те мълчат, за да не ги ограбят утре пак. Аз 28 години ям тази баница, но тя вече ми киселее", отсече Венци Стефанов.  

"Кашай би трябало да има уважение към нас - хората, които си даваме парите за футбола. А не да стои и да гледа от високо как се мъчим и как неговите питомци ни ограбват. Не му отива да се оправдава по този начин, вече 9 точки ни отнеха съдиите му този сезон. И съм сигурен, че драмите в съдийството ни ще продължат. За 28 години съм минал през много шефове на съдийската комисия. При много от българските шефове на реферите ни е имало ред и дисциплина. Борислав Михайлов е извикал Кашай, за да има ред. Ако не може да въведе ред - да идва следващият. Ние плащаме и за съдийството, и за ВАР, и да ни ограбват по този начин. Все едно да дойде крадеца у вас, да те ограби и да му дадеш някой лев за по път", добави президентът на Славия. 

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК