Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи гневен въпрос към шефа на футболните съдии у нас Виктор Кашай, отговорника за VAR в България Петър Петров и президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. 

Босът на "белите" призна, че все още е бесен, след като снощи главният рефер Ивайло Стоянов отмени дузпа в полза на тима на Златомир Загорчич, а впоследствие столичани загубиха с 0:1 от Арда (Кърджали).

"Продължавам да съм бесен! Докога? Искам да попитам най-сериозно унгареца Кашай, Петър Петров и президента на футболния съюз - докога? Колко още ще продължава този произвол? Кога ще се сложат нещата в ред? Идват разни нехранимайковци и ти режат главата. А на всичко отгоре и жълт картон за симулация вдигна на нашия футболист, сега и картон трябва да плащаме. Плащаш такси, плащаш за VAR, а накрая? Взимат пари и те колят като гергьовско агне - това снощи си беше чисто клане!

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Ще ми отговори ли съдийският шеф? А отговорникът по VAR какво ще каже? Съдията във фургона над главния съдия ли е? За какво тогава имаме главни съдии? Направо да сложат фургона с VAR в центъра на терена. Отсъдена беше дузпа, която я имаше, а те я гледат четири минути във фургона. На съдията му е казано, че няма дузпа, после са му пуснали избрани повторения. 

Значи първо "чакай, чакай, няма дузпа, няма контакт", после му пускаш избрани повторения, на които трудно се вижда дузпата. Това какво е? Докога? Питам и президента - докога така? Крайно време е тези, които взимат заплати, за да подобрят съдийството и българския футбол, да започнат да го правят. Иначе така ли все ще си я караме. Това е подигравка с тези, които си даваме парите за родния футбол", заяви Венцеслав Стефанов пред Sportal.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК