Вратарят на Славия Райс Мболи ще пропусне утрешното домакинство на Берое заради погребението на майка си. Това информира президентът на "белите" Венци Стефанов. Босът потвърди, че стражът може да премине в тим от Русия.

"Да, наистина има интерес към него от Русия, но засега няма нищо конкретно. Не искам да назова името на отбора, тъй като твоите колеги веднага ще започнат да ми звънят. Надявам се в близките дни да има вече нещо конкретно", заяви пред "Тема спорт" Стефанов.

"Искам момчетата да играят силно срещу Берое и да бият. Дано са забравили грешната стъпка срещу Калиакра у дома. Ако още един път подходят несериозно, може пак да се стигне дотам, че да изпуснем Европа, както беше с Етрополе. И все пак още е рано да се говори за целта, но тя си остава Европа. Имаме добър отбор и треньор и мисля, че това е реално и постижимо. Всичко си зависи от футболистите", добави Стефанов.

Той не подмина и темата за националния отбор, който загуби от Русия в контрола. "Този път ми харесаха някои неща. Момчетата играха мъжки. Дано с времето да се представят още по-добре. Много важен е климатът", каза президентът на "белите".

Запитан кога да очакваме футболисти на Славия в националния отбор, той отговори: "При този треньор не очаквайте слависти в националния отбор." /БЛИЦ