Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна Валентин Михов, обвинявайки го, че ограбва клубовете. Както е известно, бившият шеф на ПФЛ е посредник при преговорите за телевизионните права. В момента клубовете спорят за полагащите им се пари и искат предварително да получат първия транш. В противен случай Стефанов и колегите му заплашиха да не допускат камери на БНТ и ТВ7 в предстоящия следващия уикенд 3-и кръг на "А" група.

"Ние сме категорични. Повече посредници не ни трябват. И сами бяхме договорили по-добри условия. Тоя грабеж трябва да престане. Такъв рекет никога няма да се съгласим под никаква форма. Ще търсим начин всичкото това нещо един път завинаги да прекъсне. Трябва отборите да получават парите, които си изработят, а не посредници и разни кърлежи, които са се впили и живеят от футбола. Какво прави той? Граби от нас и харчи в казината. Знаете, че там е скъпо. Утре се срещаме президентите и ще решим какво ще става", коментира гневно Венци Стефанов.

"Според този договор, който ни предлагат, ще трябва всички журналисти да седите в клетка при върбите. Да не вземе да се отвърже някой и да ни иска интервю. Защото глобата е 10 000 лева. Това не са правила, а измислици на кърлежите, а не телевизиите. Те се чудят как да ни унижават и да не ни дадат парите", добави босът на Славия.

Той коментира и победата с 3:2 на отбора му над новака "Ботев" (Враца). "Имахме шест или седем положения, които пропиляхме. Водеше се голяма битка на терена. Имаше себераздаване, доволен съм. Някои момчета обаче още не могат да разберат, че Славия трябва да играе само за победа", коментира Стефанов.

"Божов се справя навсякъде. Той е учено пиле. Ние си правим чики-рики, а накрая треперим. Само сме си виновни", каза още Стефанов.