Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на Любослав Пенев. Треньорът на Хебър проплака от съдийството след гостуването на "белите" вчера, загубено от "зелените" с 1:3.

"Поръчките са тежки, тежки и целенасочени", каза Пенев след поражението.

"Любо е известен с изказванията си. Той първо говори, после мисли. Имаше отменен гол за Славия при 0:0 още в началото, за него нищо не казва. Господинът Пенев явно забрави когато тези съдии, за които казва - поръчковите, като спаси Гошо Петков дузпата в Пазарджик, и те наредиха да бъде пребита. И Хебър си я вкараха. Тогава му беше добре, а сега като не му изпълняват желанията - са поръчкови", коментира Стефанов при гостуването в БНТ.

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"При ситуацията вчера с отмененото им попадение Ивайло Стоянов изчака ВАР да му кажат дали има или няма гол. Те са му казали, че няма и той го отмени. А нашият случай в Пазарджик беше клане, но така са отсъдили съдиите", продължи босът на "белите".

"Не бива така да говори Любо Пенев. Ако ще и Лео Меси да дойде и да прави изказвания, трябва да се отстояват правата на съдиите. Ивайло Стоянов не ми е любимец, сложиха го, добре, няма проблеми. Сега пък другите са недоволни. Пенев иска само онзи от Шумен ли да му свири? И Кабаков да им е ВАР", попита Стефанов

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!