Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов направи за смях нападателя на националния ни отбор Божидар Краев. Причина за думите на боса на "белите" стана изказване на футболиста на Мидтиланд, че България трябва да се гордее с него заради участието му в Шампионска лига.

"Вие гордеете ли се с едно момченце, което ще играе в Шампионска лига? Аз не се гордея с това къдравото момче с опашка като петле. Това недоразумение, което било готово за лидер, сега иска да се гордеем с него. За такива една тояга, за да му дойде акълът в главата. С такива футболисти нищо не може да се постигне. Те са самовлюбени в себе си. А другите явно не стават", каза Стефанов по адрес на Краев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Преди известно време разговарях с Дерменджиев приятелски. Казах му да има предвид, че едно е да е треньор на клуб с много пари и възможности, друго е да пресееш от многото футболисти и да извадиш това, което може да стане. Лесно е да бъдеш треньор за футболисти за 10-20 милиона. Но тук трябва да ги изкара отдолу. Треньорите трябва да са особено взискателни. Трябва да се залага на играчи като Доминик Янков, Кирил Десподов и Георги Йомов.

Аз мисля, че час по-скоро да започнем да работим от нулата. Ние не сме Франция, нито Испания, нито Англия. Ако се работи правилно и методично, може да има промяна и тя да бъде за добро", коментира темата с националния отбор Стефанов.

Както е известно, нашите загубиха снощи с 0:2 гостуването си на Финландия и в момента имат само една точка в групата си в Лигата на нациите. Следващият ни мач е в сряда срещу Уелс в София. Преди това пък се изложихме срещу Унгария у дома с 1:3 и изпуснахме шанс за класиране на европейското първенство догодина.