ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира ексклузивно пред БЛИЦ горещите събития в българския футбол от последните дни.

„Виждам, че предателят Димитър Иванов Бербатов пак е надигнал глава. Същият, който през 2010 година предаде България, сега отново намира кусури. Захвърли я тогава и продължи спокойно да си играе в Англия, защото клубната му кариера му беше преди всичко. Преди националния, преди мястото, където се е родил. Аз не знам дали някой вече му вярва на този човек. Човек, който изостави родината си, когато тя имаше нужда от него, а сега иска да ни оправя футбола. Бербатов обаче оправя себе си с постоянните си изяви насам и натам“, коментира Стефанов.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

„Вижте, истината е следната, приятели. Истината е, че Орбан такъв шамар зашлеви на цяла България, че ушите ни още пищят. Шамарът обаче не е за БФС, а  за държавата, която, милата, едва крета. Вижте Унгария – на площ малко по-малка от нас. Нямат морета, нямат такива красиви планини като нашите. Но имат стабилна държава, която мисли за спорта. Е, като мисли затова така ни бият.

Ние в момента не само футбол, ние никакъв колективен спорт нямаме. И никакъв спорт като цяло с  малки изключения.

Вижте какво се случва. Чета някакъв юнак обещава милиони за джендърството. Вие представяте ли си какви глупости са това?! Вместо тези пари да отидат за спорта, ги връчват на разни джендъри. Българийо, в такива моменти ми иде да кажа, че се срамувам, че живея тук.  

Ако в БФС има някаква грешка, тя е, че трябва най-после да се направи ограничение за чужденците. Нека да е така. Всеки клуб да има право на петима чужденци максимум на терена. Ако искаш още 6 да пуснеш, плащаш данък „лукс“. А парите да отиват в клубовете, които създават и налагат български футболисти“, завърши Венци Стефанов.

Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ