„Силно се надявам Бойко Борисов да преосмисли решението си относно исканата оставка на Борислав Михайлов”, заяви пред БЛИЦ президентът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов.

„Едно лице няма да реши проблема, защото причините за състоянието на българския футбол са комплексни.

Боби не е виновен и за случилото се на стадиона. Това е работа на компетентните органи. Те трябва да следят за разни олигофрени, заради които после страдат всички. Те трябва да не допускат подобни лица по стадионите”, добави „белият” бос.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Причината за слабото представяне на националния отбор е в треньора. Аз искам да попитам селекционера защо прави такива странни експерименти. И то в европейска квалификация. И то срещу Англия. Да го попитам чии футболисти са Хаджиев, Иса, Сърмов? Искам да попитам треньора защитава ли мениджърски интереси?”, добави Венци Стефанов.

„За плачевното състояние на спорта у нас вина носят и правителствата, които бяха начело на държавата в последните години. Да, факт е, в последните години държавата започна да помага. Нещо взе да мъждука в тъмнината. Но е необходимо да се върне спортният живот в училищата. Необходимо е отново да станем спортна нация, за да има нови Христо Стоичков, Емил Костадинов, Йордан Лечков и други”, завърши Стефанов.
РУМЕН  ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ