Босът на Славия Венци Стефанов се нахвърли грубо на Димитър Бербатов, след като по-рано днес коментира изказването му и пред БЛИЦ. Членът на Изпълкома на БФС беше афектиран след загубата на отбора си от ЦСКА (0:1). Стефанов изрази недоволството си от назначението на съдията Никола Попов, като не пропусна да коментира и Бербатов.

"Имахме шансове, две греди ударихме. Имаше един кастриран съдия, който свиреше всичко за ЦСКА и нищо за Славия! Чудна работа как 16-ия кръг свири на ЦСКА, сега 17-ия пак на ЦСКА. Аз си го обяснявам, че е съвсем съзнателно. Нямам нищо против, двата отбора играха при много тежки условия. Доволен съм от футболистите на Славия, бориха се. Ако тези две греди бяха голове, резултатът щеше да е друг", каза Стефанов.

"Още, когато видях назначението на Никола Попов ми стана ясно какъв ще бъде резултатът на терена. Да, само това отчитам като фактор за загубата. Вие какво друго забелязахте", обърна се членът на Изпълкома на БФС, след което коментира Димитър Бербатов.

"Какъв проблем може да бъде? Един самовлюбен човек. Като иска да се кандидатира сам, има си конгрес, има си хора. Та той във Велико Търново говори само с пажовете си. С някой от вас говорил ли е?", продължи Стефанов.

Венци Стефанов изригна пред БЛИЦ и посече Бербатов

"Ей, момче (б.р. - обръща се към журналист), Ганчев хубаво ви пита "къщичка за пиленце построил ли си?". Знаеш ли как се поддържа това нещо? Извадете пари и ще се направят стадионите, ще има отопление и осветление", отсече босът на Славия. 

"Мен навсякъде по света ме питат за Стоичков, никога не са ме питали за Бербатов. Когато Митко Бербатов каза "да го д*хате, аз не искам да играя за България!", това какъв маркетинг беше? Това е анти-маркетинг за България. Григор Димитров е друга бира. Той може да говори с хората.

Ако искате говорете с временно-изпълняващия длъжността президент на БФС Мишо Касабов защо е такава програмата на мачовете? Да назначи Минчо Празников да прави програмата, да се съобразява с времето, с климата. Дайте да не търсим под вола теле. Бързаме, закъдето бързат всички, има програма на УЕФА и кога трябва да приключи първенството. Аз също бях да започнем март месец, но не зависи от нас", продължи Стефанов.

"Резервният екип на Славия е черен, а на ЦСКА е червен. Ако има някой далтонист, как щеше да ги различи", обърна се босът на "белите" към репортер, който го попита защо домакините играха в бяло в снега.

"Първата ни цел е да се спасим от изпадане. Другата цел е тези млади момчета да им се даде шанс и да заиграят в "А" група", подчерта Стефанов.

"Бербатов може да се изразява, че аз съм миналото и еди какво си. Когато аз съм си давал парите за спорта, той е правил бр-бр-бр (б.р. - още е бил бебе). Всяка жаба да си знае гьола. Като го видя да прави нещо за спорта, а не само стойки, да седне и да разговаря с мен", каза още босът на Славия за Димитър Бербатов.

Кадри "Спортал":
 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството