Президентът на Славия Венцеслав Стефанов скандализира след края на столичното дерби, в което "белите" взеха точка от Левски, завършвайки 0:0.

Членът на Изпълкома на БФС за пореден път атакува "сините". Стефанов в прав текст каза, че мачовете на Левски срещу Берое и Черно море са в стил "Полегнала е Тодора".

"Доволен съм. С оглед показаното на терена равенството е закономерно. Направихме няколко пропуски, но не отбелязахме. Като цяло съм доволен от играта, момчетата се бориха, дадоха всичко от себе си. Всички мачове са битка. Да не мислите, че срещу Монтата ще е лесно", каза Стефанов.

"Като видях, че няма смяна на треньора, не е Вили Вуцов, бях спокоен, че няма да загубим. Левски никога не е бил мерило за футбола. Левски може да бие Черно море и в Стара Загора, където има "Полегнала е Тодора". Славия не ляга."

"Те имат 13 милиона, а ние милион и триста. Да продължават в същия дух, ще стигнат далеч", добави Венци Стефанов.

Той не пропусна да отвърне и на "сините" фенове, които се заядоха с него по време на срещата, показвайки груб транспарант по негов адрес - "Не съм гледал транспарантите. Един човек, на когото му липсват първите 7 години, никога няма да постигне нищо. Ако продължават така, най-много да вземат някоя друга калъфква."

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!