Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че Йоан Андоне е напуснал клуба поради семейни причини. На пресконференцията на Панчарево не се яви босът на "армейците" Димитър Борисов.

"С Андоне се разделихме по взаимно съгласие. Дължахме му две заплати, издължихме му се и подписахме документите. Той няма финансови претенции към ЦСКА", заяви Живков.

"Преди половин час бях в офиса на "Титан". Господин Андоне беше там с Виктор Бекали и двамата помощник-треньори Адалберт Зафиров и Милен Радуканов. Поговорихме си приятелски, всичко е приключено. Пожелах му успех", добави Живков.

"Андоне изтъкна, че си тръгва поради семейни причини. Неудобно ми беше да го попитам защо си заминава. Разбираме го и не искаме да му пречим", продължи Живков.

"Не си измислям нищо, той така ни каза", каза още изпълнителният директор на ЦСКА.

"Андоне дойде на "Армията" с големи амбиции, но се случиха някои недоразумения. Продължаваме с нашите треньори - Адалберт Зафиров, Милен Радуканов и Петко Петков. Те ще водят ЦСКА до края на сезона", обясни Живков.

"Панку и Петре остават", категоричен бе Живков.

"Не сме се отказали от титлата. Утре имаме мач за купата, всичко е наред. Вчера футболистите си взеха заплатите. Не дължим някакви огромни суми, дължим им по една заплата и някои траншове, но всичко ще бъде изплатено", обеща Живков.

"За вечното дерби бяхме обявили премия от по 5000 лева на играчите, но не победихме", каза още изпълнителният директор на "армейците".

"Разликата между заплатите на Любо Пенев и Андоне е голяма, огромна", завърши Живков. СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ