ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на Крумовград Велислав Вуцов коментира в типичния си ексцентричен начин успеха на тима си с 1:0 срещу Етър от 14-ия кръг на Втора лига. 

Той атакува и колегата си от Етър Емануел Луканов, след като по време на мача направи грозно впечатление с обиди към играчите си. 

"Да, слушах го какво каза. Хубаво е като сме на мач да сме тук, а не да ходим някъде на екскурзия, защото между 17:30 и 19:30 часа го е нямало тук. Имаха една ситуация. Ние първото полувреме ударихме греда, имахме три-четири ситуации. Те натискаха с някакво безидейно ритане на топката. Значи, мисля, че ни беше по-спокоен мача в дефанзивен план отколкото срещу Лудогорец II и Добруджа“, започна Вуцов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Поздравления за моя отбор, за духа и за изключителната дисциплина. Много трябва да се напъна, за да се сетя за ситуация на Етър. Такива балонни центрирания, футбол от археологическото време, не го приемам. Сега колко е? 19:25 часа е. До 00:30 часа да играем, гол няма да получим с тази организация, която показа нашия отбор в защита. Хванали сме бързия влак, вървим напред", продължи той.

"Благодаря на ръководството, че имахме възможност за лагери преди последните два мача. Надявам се момчетата да се отблагодарят. Много неща има за подобряване, за работа, за надграждане. Като игра имам други идеи, но духът, себераздаването, дисциплината ни дават възможност с бързия влак да се придвижим натам накъдето аз искам", заяви специалистът.

"Убеден съм, че имаме много още да градим, но сме хванали най-доброто. Ако успеем да се возим на този влак... Не трябва да се отпускаме. Предстои ни домакински мач срещу последния - Ботев (Пловдив) II. Трябва да го спечелим на всяка цена, да вземем максимален брой точки от мачовете и тогава ще правим анализи. Идват мачове за Купата, които ще бъдат евентуално награда, ако надградим. Шапки долу на момчетата“, каза още наставникът на Крумовград.

"Нека тези, които смятат, че сме еднодневка, вече малко по-сериозно да ни погледнат. Днес като погледнах коефициентите в две букмейкърски къщи – 6,50 за двойката. Благодаря им, това са подаръци за хората. Обадих се на 4-5 приятели и им казах да залагат на двойка и да си гледат кефа“, завърши Вили Вуцов.

Втора лига - сезон 2022/2023

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК