Треньорът на Славия Вили Вуцов коментира прекратената контрола срещу Пирин Гоце Делчев. При резултат 3:0 реферът Калин Людмилов прекрати двубоя, след като треньорът на гостите от Гоце Делчев Тенчо Тенев извади футболистите.

„Смятам, че нещо е правено. Има измама тук. Това поведение не е нормално“, изригна Вуцов.

“И от първото полувреме не съм доволен, и от второто не съм. Не съм доволен от мача, нищо че вкарахме три гола. Не съм доволен от движението и техническото боравене с топката. Много са тежки играчите ми. Предполагам, че сега ще има оправдания, защото вчера и онзи ден тренирахме малко по-усилено и интензивно. Доста контузени се насъбраха, но лично мен това не ме оправдава. Искам съвсем различен футбол да виждам, а не това, което показахме. През второто полувреме имаше едно леко събуждане, което повлия и за крайния резултат. Това е най-слабата продукция, която сме правили по време на подготовката. И в мачовете, и в тренировките“, допълни наставникът на “белите”.

„Питайте Гоце Делчев какво правят. Аз нямам коментар. Имаше протест за едно нарушение, което според мен е безспорен фаул. Какви са тези циркове?! Мисля, че най-малкото е неколегиално. Аз не съм търсил Пирин за контрола. Имахме уговорен мач с Нефтохимик. След като обаче им пропадна лагера, нямаше смисъл да пътуват 1000 км и да играят една контрола и ме помолиха да си намерим друг противник. Във вторник или сряда лично Тенчо Тенев ми се обади над десет пъти и ме моли, аз се съгласих. Единственото ми условие бе да няма ритане и да се играе нормален футбол. Да виждате с нещо да сме ги провокирали, на мен ми е обидно. Най-малкото е неколегиално към мен и към Славия. Без да се обиждат хората от Гоце Делчев, разликата между двата клуба е ясна. Като си дошъл да играеш контрола, трябва да проявиш уважение към противника”, завърши треньорът./БЛИЦ