Велислав Вуцов е почти сигурният нов треньор на Берое. Той ще замени на поста напусналия заради скандал с ръководството Илиан Илиев.

Велислав Вуцов стоя без работа около месец, след като бе освободен от Славия. Както БЛИЦ първи писа, Стефан Грозданов бе вариант за наставник на старозагорци, но нещата пропаднаха. Шефът на Берое Дамян Георгиев се спрял на Вуцов, който трябва да води отбора в турнира Лига Европа, пише "Меридиан мач" в д нешния си брой. През 2008 година младият специалист бе начело на Левски при загубата с 0:1 от БАТЕ (Борисов) на „Герена" в квалификациите за Шампионската лига. След този двубой синът на Иван Вуцов бе уволнен от Тодор Батков, а на негово място бе назначен Емил Велев-Кокала.

Междувременно стана ясно, че първата тренировка на Берое ще бъде в Панагюрище. Заниманието няма да се проведе в Стара Загора заради опасност от инциденти. Както е известно, агитката на „зелените" е в конфликт и е разделена след напускането на Илиан Илиев. Една част е твърдо зад вече бившия треньор. Друга, обаче подкрепя Дамян Георгиев, който прави и невъзможното, за да съществува Берое./БЛИЦ