ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов се изказа остро срещу решението 17-годишният Пламен Андреев да бъде капитан на тима. Вуцов заяви, че младокът има качества, но му липсва опит, а голяма част от това, че не допуска голове се дължи на стабилната защита на "сините".

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Това, че е капитан, не го приемам. За мен е несериозно, че той е капитан. Но, че му дават шанс и че върви напред е нещо много положително и много хубаво. Младият е добър вратар, времето е пред него, но разликата между него и Светослав (синът му, бел.ред.) е от земята до небето. Той натрупа 60-70 мача, в които има един гол срещу Разград, в който можеше да бъде винен.

Мачовете на младия вратар на Левски са още малко като количество и нека не забравяме, че Левски е много по-стабилен и силен от отбора на Славия, много по-малко работа има.

Като мине през трудностите, може да му се дава по-реална оценка. Иначе, много качества има, дай Боже, да е здрав и да развие потенциала, който има в себе си", коментира треньорът пред gerena.bg.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК