Треньорът на Славия Златомир Загорчич няма да може да използва защитника Венцислав Керчев в днешното столично дерби срещу ЦСКА. „Армейците“ приемат „белите“ в мач от петия кръг на Първа лига, който ще започне в 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Загорчич определи група от 20 футболисти за срещата. От обявената информация на официалния сайт на клуба става ясно, че Керчев е с вирусно заболяване и не може да участва в дербито.

Славия предупреди своите фенове, които ще присъстват на мача с ЦСКА, че ще може да получат своите билети пред Вход 2 на Националния стадион след 18:15 часа. На същото място ще бъдат продавани и допълнителни пропуски, отново само за “белите” фенове.

ГРУПАТА НА СЛАВИЯ: Светослав Вуцов, Николай Кръстев, Ертан Томбак, Виктор Генев, Велко Йеленкович, Мартин Георгиев, Куентин Зеедорф, Емил Мартинов, Кристиян Стоянов, Чунг Нгуен До, Иван Минчев, Емил Стоев, Денислав Александров, Галин Иванов, Кристиян Балов, Владимир Николов, Роберто Райчев, Мартин Сораков, Цветелин Чунчуков, Карл Фабиен.