ЦСКА потвърди, че деца до 14 години ще могат да присъстват на мача със Славия, въпреки наказанието, което "червените" изтърпяват. Столичното дерби от петия кръг на Efbet Лига е в събота от 19:00 часа на "Васил Левски".

Както вече стана ясно, "армейците" смятат също като Славия да се възползват от вратичка в наредбите на БФС, позволяваща на трибуните да влязат малчугани.

Съобщението от официалния сайт на ЦСКА:

"В съботния мач срещу Славия каним всички малчугани до 14 години на стадиона да подкрепят с цяло гърло любимия ЦСКА. Знаем, че детската любов е най-чиста и се надяваме да я усетим от възможно най-много деца по трибуните на стадион "Васил Левски".

За нашите малки привърженици ще бъде обособено пространство в "лъвчето" между сектор "А" и сектор "Г", като деца от училища и/или футболни академии, придружени от 1 възрастен на 30 деца ще влизат безплатно от вход 24 на Националния стадион.

Клубът ще осигури всички условия за малчуганите, за да се чувстват сигурни и спокойно да пеят и подкрепят отбора на Томислав Стипич до последен дъх.

Бъдете до нас, имаме нужда от вас!

Напомняме, че за всяко дете трябва да бъде попълнена Декларация-придружител".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025