Високи цени в хотелите по морето стреснаха феновете на „Левски”. „Сините” привърженици се готвят за офанзива в Бургас на 30 май, когато на стадион „Лазур” ще бъде финала за Купата на България срещу Черно море. Очаква се около 13 000 привърженици на „Левски” да се изсипят на стадиона.

Голяма част от феновете ще заминат още на 28 и 29 май. Те вече търсят и запазват хотелски стаи в близките до Бургас и курорти, както и в самия град. Началото на сезона и откриването на редица култови тузарски заведения обаче накара собствениците на хотели да вдигнат цените точно за въпросния уикенд. Това породи недоволство и притеснения сред привържениците. Много от тях мислят да останат в Бургас и на 30-и вечерта след мача, който започва в 20:00 часа. Феновете са оптимистично настроение за изхода на двубоя и искат да отпразнуват подобаващо спечелването на Купата.

"Искат ни по 100 лева на легло, защото сме щели да им нарушим програмата. Става въпрос за места, където иначе се спи за по 30 лв. на човек", оплакват се привърженици на тима.

Феновете на "Левски" ще се разпрострат в курортите от Свети Влас до Бургас.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015