Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че шефовете в „Левски“ Георги Иванов и Иво Тонев са нападнали съдията Никола Попов след загубата на „сините“ с 2:3 от „белите“ в събота. Според него нещата на стадионите в България не са нормални и затова не ходи на гостуванията на тима.
 
„Гонзо и Иво Тонев нападнаха Никола Попов в тунела след мача. Надявам се делегатът да е описал всичко, но силно се съмнявам, че това ще се случи. Наказание за „Левски“ едва ли ще има. Аз ще говоря с Боби Михайлов, защото не са нормални нещата, които се случват по българските стадиони. Кажете ми как да отида на „Герена“. Нали знаете, че там ще бъда обиждан, псуван, замерян, а никой няма да се погрижи за нашата сигурност. Така е не само на „Герена“, но и на „Армията“, на Коматево, „Лаута“, коментира Стефанов пред „Меридиан Мач“.
 
„Нашите футболисти излязоха от терена, все едно са герои от „Умирай трудно“. Сякаш бе открит ловният сезон, а играчите ни бяха дивеч. След това съдията бил виновен на „Левски“. Глупости!“, допълва босът на Славия.
 
„Всички го знаем Венци Стефанов какви неща обича да говори. Това са измишльотини. Нека попита щаба си. Имаше хора на Славия в тунела, с които дори разменихме думи. Говорихме с Мидилев, с Радо Станев, който е бил при мен в Локо (София), с другите треньори. Те са свидетели. Нито аз, нито Гонзо е атакувал съдиите. Наистина говорихме с тях и имахме претенции относно лежането на футболистите на Славия“, отговори Иво Тонев на обвиненията на Стефанов.
 
„В никакъв случай съдиите не са ни виновни за загубата. Искам да подчертая това нещо. Да се говори, че сме ги атакували е смешно. Изобщо не искам да го коментирам Венци. Той така си съчиняваше и преди предния мач с тях. Нали тогава съдията уж беше съсед на Гонзо“, допълва шефът на Управителния съвет на „Левски“.

А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015