Мачът от 11-ия кръг на "А" група между Марек и "Левски" (1:1) беше белязан от сбиване по трибуните. Заради безредиците се наложи съдията Георги Игнатов да прекъсне за около 5 минути срещата. Сайтът zadupnitsa.com показа кадри от мелето по трибуните на стадион "Бончук".

В 17-ата минута мачът беше прекъснат след като преди това около 20-ина ултраси на гостите бяха допуснати да се разхождат през целия сектор „Слънчев бряг“, където са феновете на Марек. Така и не се разбра как запалянковците на "Левски" се оказаха в сектора на домакините, но напрежението естествено се повиши и последва атака на "сините" към тези от Дупница. В същото време част от феновете на гостите влязоха на „Бончук“, прескачайки оградата на стадиона. Феновете на "сините" счупиха седалки, както и замеряха с тях  дупничани. По привържениците на домакините бяха изстреляни и две сигнални ракети. Един полицай опитваше да спре феновете от София, но имаше леки проблеми с тях. Левскарите бяха около 600 и настанени в сектора за гости. След цялото това меле имаше един пострадал запалянко.

Още докато срещата течеше се разбра, че липсва полиция, тъй като органите на реда са ангажирани с изборите. На "Бончук" имаше части гардове, които все пак съумяха да удържат контрола и срещата да завърши без повече инциденти.

Кадрите от боя по трибуните:



Затварят стадиона за "Левски" - ЦСКА заради драмата в Дупница?

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите