Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Ексклузивната новина, че Гриша Ганчев е на път да стане съсобственик в ЦСКА, разтърси футболната общественост. Заедно с бизнесмена в Борисовата градина пристига и легендата Христо Стоичков, който става президент на клуба. Както е известно, преди няколко дни Гриша Ганчев заяви, че оттегля издръжката си от Литекс, а клубът може дори да престане да съществува или да запази само детско-юношеската си школа и да се превърне в сателит на ЦСКА, играейки в долните дивизии.

Идеята Гриша Ганчев да влезе в управата на ЦСКА назряваше още от зимата. Агенция БЛИЦ първа написа на 20 февруари, че бизнесменът е имал среща със собствениците на “червените” от “Титан” – Димитър Борисов и Иво Иванов. Точният текст, написан на въпросната дата, може да прочетете по-надолу. Самият Димитър Борисов потвърди късно вчера, че идеята за партньорството с Гриша Ганчев е назрявала от зимата, когато обаче никой нямаше смелост да заговори за по-сериозни бъдещи планове. В последните няколко дни двете страни са провели още няколко срещи.

Предлагаме ви целия материал, свързан с Гриша Ганчев и ЦСКА, публикуван от агенция БЛИЦ на 20 февруари 2012 година:

Полузащитникът на Литекс Христо Янев се доближава все повече до ЦСКА. За интереса на “червените” към халфа БЛИЦ писа първи на 17 февруари. Последните информации гласят, че собственикът на четирикратните шампиони Гриша Ганчев е склонен да направи компромис за трансфера.

Според мълвата Ганчев е имал преди дни среща с двамата босове на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов. БЛИЦ подочу, че по време на разговорите те са обсъждали не само трансфера на Янев, но и вероятността Гриша Ганчев да стане спонсор на ЦСКА през лятото или да купи част от акциите. Естествено, никой не потвърди тази "новина"...

untitled12.jpg