Ръководството на ЦСКА изказа благодарности към хората и институциите, които са помогнали на клуба за издаването на лиценза, позволяващ на отбора да приема съперниците си на стадион "Българска армия". Освен това "червените" призовават феновете си да бъдат в Борисовата градина в събота, когато от 15:00 часа селекцията на Миодраг Йешич приема Литекс в интригуващ мач от 16-ия кръг на "А" група.

Съобщението, публикувано на официалната интернет страница на ЦСКА:

ЦСКА София се връща на стадион „Българска армия”, и ще играе официалните мачове от първенството и Купата на България, у дома!

Днес (27.02), Общинската комисия за проверка и контрол по спазването на инженерните и техническите изисквания към спортните обекти по отношение на тяхната сигурност, с председател Пелагия Чернева, инспектира „Армията” и разреши провеждането на футболни срещи.

Ръководството на Клуба ни изказва огромните си благодарности на кмета на столицата г-жа Йорданка Фандъкова, Столична община, г-н Свилен Нейков и МФВС, Главен архитект г-н Петър Диков, арх. г-н Влади Калинов, Дирекция „Архитектура и градоустройство”, МВР и Национална служба „Пожарна и Аварийна безопасност” и горепосочената комисия.

Армейци, заповядайте отново на стадион „Българска армия” на 2 март, където както винаги досега, заедно ще подкрепим любимия ни отбор, при подновяването на шампионата с мач срещу Литекс Ловеч.

НАПРЕД, ЧЕРВЕНИТЕ!

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ