БЛИЦ разбра името на още един футболист, който в "Левски" броят за нов. Това е юношата на клуба Александър Киров. 21-годишният нападател през последните месеци беше извън футбола. Причината е, че имаше проблеми с адукторите и претърпя операция в Барселона.

От няколко дни Киров тренира във фитнеса на "Герена" и дори вече е провел разговор с Костов. Това се е случило непосредствено преди заминаването на отбора за Кипър.

Треньорът го е уверил, че ще го вземе в отбора. БЛИЦ разбра още, че нападателят дори ще пътува със "сините" за лагера в Анталия. В момента "Левски" е в Кипър, след което на тима предстои и подготовка в турския курорт.

Заради контузията Киров не можа да заиграе в Черноморец (Бургас). Треньорът на "акулите" Димитър Димитров-Херо искаше да го привлече в пакет с Борислав Балдийски като част от сделката по преминаването на Орлин Старокин на "Герена". На "Лазур" обаче разкриха футболната болест на Киров и се отказаха от него. Сега 21-годишният Киров отново ще бъде част от родния си клуб и ще получи пореден шанс да си спечели място в "Левски".

До момента тази зима "сините" си осигуриха само един нов играч - португалският защитник Нуно Пинто. Очаква се привличането на още поне двама чужденци, а Костов смята да интегрира в първия състав и няколко юноши. Спецът взе на лагера в Кипър младоците Димитър Илиев, близнаците Радослав и Борислав Цонев, Жак Коен и Антонио Вутов.

2_2.jpg