Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че всички в отбора са заредени с положителни емоции след почивката и очаква шампионите да направят добра подготовка в Анталия. Стоянов призна, че трансфер в чужбина не му е фикс идея.

„Всичко е спокойно. Завършихме полусезона що-годе добре. Първи сме, нещата се успокоиха. Починахме си, заредени сме с положителни емоции и отиваме с настроение да се подготвим добре“, коментира националът.

„През миналите сезони също не ни беше лесно. И през миналата година нещата се развиха по същия начин. Свикнали сме да се борим и да излизаме от тежки моменти. Ако направим една добра подготовка и с връщането на Георги Дерменджиев, отборът ще си върне стила. Ако съумеем това да го направим, вярвам, че отново ще радваме нашите привърженици,“ заяви вратарят.

„Журналистите говорят за мой трансфер в чужбина. Аз винаги съм казвал, че съм щастлив тук. Моментът беше подходящ да бъда продаден след влизането в Шампионска лига, но никога не е било фикс идея. Ако има нещо конкретно, всички ще разберете“, добави Владислав Стоянов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016