Войната между агитките на "Ботев" (Пловдив) и "Левски" този път не стигна до фатални последици, но отново имаше напрежение по време на вчерашния четвъртфинал-реванш за Купата на България. От години е известна враждата между двете агитки, които този път бяха в изключителна близост на базата в Коматево, където се игра срещата. "Ботев" спечели с 2:0 и отстрани "Левски", класирайки се на полуфинал. Още през първото полувреме "сини" ултраси изстреляха няколко сигнални ракети към агитката на домакините.

Ракетите бяха минимум четири, две от които дежурният делегат Гълъб Костадинов записал на сметката на "Ботев". След намеса служителят оправил грешката. Ще накажат ли "Левски" с лишаване от домакинство? Ако се спазват правилата, клубът може и да отнесе един мач при затворени врати или на друг стадион, тъй като е с последно предупреждение от лишаване от домакинство. А следващият мач на "сините" е отново с "Ботев", този път за първенство - на 22 март (събота) на "Герена".

Иначе на трибуните на Коматево агитката на "Ботев" подразни гостите от София с пленено знаме. Феновете на пловдивчани разпънаха транспарант с надпис "Още ли Враца обича "Левски", след което разпънаха син транспарант, който впоследствие бе запален.