ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Македонският национал Дарко Тасевски даде обяснение дали ще се завърне в "Левски", каквито информации се появиха по-рано. В момента 29-годишният халф е в родината си, където се подготвя с националния тим за мача в петък срещу Уелс с Гарет Бейл.

"Няма нищо вярно, че се връщам в "Левски", заяви за "Дарик" Дарко Тасевски, който е собственост на израелския Апоел Ирони Кирят Шмона, където "сините" го трансферираха през лятото на миналата година.

"До края на годината със сигурност оставам в Израел. След 1 януари 2014 година е възможно да сменя отбора, въпреки че имам договор до лятото на 2014-а. Винаги бих се върнал в "Левски", но засега няма такава възможност. През лятото ме искаха от други отбори, но от сегашния ми тим не ме пуснаха", добави полузащитникът, който игра на "Герена" в периода 2007-2012 г., записвайки 144 мача и 23 попадения.

Дарко откровено сподели, че следи всичко, което се случва в "Левски", гледа и мачовете на отбора. Македонецът, който е женен и има дете от Мис България 2010 Ромина Андонова, вярва, че "сините" няма дълго да бъдат в сегашното състояние и ще започнат да записват победа след победа.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ