Директорът на Детско-юношеската школа на Локомотив (София) Иво Паргов разкри, че клубната академия вече има втори голям спонсор. Той се похвали, че броят на желаещите да тренират в школата се е увеличил след успешното представяне на юношите на „железничарите“ на турнира „Готия Къп“ в Швеция.

„Успяхме да съградим всичко, което беше разрушено. Работя в академията заради огромното уважение към институцията Локо (София) и собственика Иван Василев. Освен „Актавис“, вече и от „Мтел“ се ангажираха да ни помагат. Те засега имат ангажимент само с ДЮШ, но ние така започнахме и с „Актавис“. Договорът ни с тях е за четири години“, разкри Паргов.

„Децата от съседните квартали вече има къде да тренират спокойно. След отличното представяне на нашата детска формация на „Готия къп“ в Швеция има огромен брой желаещи да се запишат при нас. В началото Локомотив разполагаше със 170 деца, сега са около 300. Разполагаме с 11 възрастови групи“, допълни шефът на ДЮШ на Локо (София).

„Повишаваме и качеството на треньорския състав в школата. Прави чест на г-н Иван Василев, че закупи една програма на водещ европейски гранд, която е съгласувана с условията на нашия клуб, така че нашите треньори ще получават съответните указания за подобряване на работата си“, уточни Иво Паргов.