Опитният халф на Спартак (Варна) Антонио Вутов коментира победата с 1:0 над бившия си отбор Ботев (Пловдив), както и предстоящото домакинство на Левски. Мачът на "соколите" със "сините" е в събота (31 aвгуст) от 19:00 часа.

"Щастливи сме за победата. Важна беше за нас, защото ни е първа при гостуване. Имах физически проблеми цяла седмица и не се знаеше дали ще мога да взема участие. Рискувахме и имаше успех", каза Вутов след мача в Коматево.

Той асистира на Ахмедов за победното попадение на реализатора, който вече има 6 гола от началото на първенството.

"Ахмед Ахмедов в последните две години е може би нападателят с най-много голове. За мен е лесно, когато имам такъв нападател, който може да отбележи подаванията, които правя за него", каза Вутов. 

"Щастлив съм, че играх отново на Коматево. Тук съм имал едни от най-хубавите моменти в моята кариера. Имаше някаква доза сантимент, но видяхте, че дадох най-доброто от себе си. Искам да благодаря на феновете. Когато ни подкрепят, даваме всичко от себе си. Надявам се да ги зарадваме и следващата събота. Един от най-хубавите мачове за всички отбори е този срещу Левски. Всеки иска да играе срещу тях, защото това е най-големият и обичан клуб в България”, добави халфът, който е юноша на "сините".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025