ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Група от 18 футболисти на "Левски" бе определена за срещата от първия кръг на първенството срещу "Ботев" (Пловдив). Двубоят е утре от 18:00 часа на стадион "Христо Ботев". "Сините" проведоха днес тренировъчно занимание на "Герена", след което заминаха за Пловдив.

При липсата на новия треньор Славиша Йоканович "Левски" ще бъде воден срещу "канарчетата" от Елин Топузаков, а ще се използва ПРО-лиценза на Викторио Павлов. Очаква се и Христо Йовов утре да стои на пейката.

Дебют за "сините" срещу "Ботев" ще направи Цветан Генков, който пропусна мачовете с Иртиш (Павлодар), тъй като не беше картотекиран. Утре обаче голмайсторът се очаква да започне от първата минута срещу "канарчетата", докато Жоао Силва да остане на пейката.

В групата е и Антонио Вутов, който имаше доста тежка емоционална седмица, след като обмисля повече от сериозно офертата от Удинезе. По всичко изглежда, че 17-годишният талант ще замине за Италия, като нищо чудно утрешното гостуване на "Ботев" (Пловдив) да се окаже последния му мач за "Левски" преди отпътуването към Ботуша.

Националът Владимир Гаджев очаквано не е в групата, тъй като беше изваден от първия тим от Наско Сираков и тренира с юношите. Очаква се Йоканович да реши до дни съдбата на халфа.

Извън 18-те за двубоя с "Ботев" остана Даниел Димов, като няма информация за негова контузия. Днес той тренира на пълни обороти, но не тръгна със "сините" към Пловдив.

Групата на "Левски":
Вратари: Пламен Илиев, Михаил Иванов
Защитници: Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Христо Попадийн, Нуно Пинто, Пламен Димов
Полузащитници и нападатели: Станислав Ангелов, Кевин Бру, Стефан Велев, Антонио Вутов, Кристовао Рамос, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Рамон Лопес, Цветан Генков, Жоао Силва

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ