Иван Вуцов се чувства обиден, че никой от "Левски" не го търси при положение, че се води съветник на Иво Тонев. Легендата заяви пред БЛИЦ, че от доста време не е разговарял с Председателя на Управителния съвет на клуба, който в сряда трябва да даде пресконференция и да каже какво се случва със строежа на Сектор "А".

"Продължавам да твърдя, че събарянето на трибуната беше грешка", заяви Вуцов пред БЛИЦ.

"При положение, че не са осигурени необходимите финанси, не трябваше да започва строеж на нов сектор. Стадионът ни и така си беше хубав. Ясно е, че се прави за добро, но не беше сега точният момент за събарянето на Сектор "А", смята легендата.

"Иво никакъв не ми се обажда. От доста време не сме се чували. Батков ли? С него нямам нищо общо, защо да се чуваме. Продължавам да съм съветник, не съм подавал оставка, но никой не ме търси", добави Иван Вуцов.

"Утре ще бъда на мача с Литекс, надявам се да спечелим. Какво да ви кажа за Гонзо? Дано се справи, не знам кой ще избере за треньор. Много е важно обаче какви условия ще му бъдат предложени, дали ще има средства за селекция...", заяви още легендата.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ