Треньорът на Славия Велислав Вуцов не остана никак доволен от равенството 2:2 с "Ботев" (Пловдив). Наставникът на "белите" изрази мнение, че тимът е трябвало да победи. Според наставника играчите му са имали достатъчно положения, за да стигнат до трите точки, но не са съумели да изиграят правилно ситуациите.

"Не съм доволен от играта. Не показахме това, което очаквах, не беше това, което исках. Доста неща не се получиха днес. През второто полувреме отстъпихме в средата на терена", каза Вуцов след двубоя от 16-ия кръг на "А" група.

"За пореден път казвам, но не като оправдание - създадохме 5-6 чисти положения, които не вкарахме. За гредата в края на мача не говоря, това си беше липса на късмет. Топката отскочи и нямаше наш човек, който да я вкара. Останалите ситуации обаче не бяха изиграни, както трябва", сподели наставникът на Славия.

"Имаше равностойна битка. Получихме два гола от две полуситуации. Първият гол дойде след нелепа грешка, при втория имаше нарушение срещу наш играч до тъчлинията, но не го свириха. Надявам се след кръг-два, че ще мога да разчитам на Чавдар Янков, Николай Дюлгеров, Павле Попара също трябва да се върне. Да се надяваме, че и Миро Антонов ще е картотекиран. Като се върнат повечето от контузените, ще имам по-голяма вариативност. Днес имах една смяна, виждате, че нямаме хора", завърши Вили Вуцов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ