ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов коментира победата на тима му с 3:0 над Саяна в Хасково за Купата на България, както и националите, които в четвъртък загубиха с 0:1 от Иран в контрола. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Една година Гонзо ни обещава, че след три години ще бъдем фамозни. Какви фамозни ще бъдем? Този смени 60 човека. Този, който е треньор на националния отбор, смени 60 човека. Пешо, Гошо, Иван, Драган, откъде ли не ги взе. Така гради ли се отбор? Ето, аз днес направих три-четири промени и дадох шанс. Не смятам, че така се прави. Всеки мач имаме нови. Падаме си и си викаме, че вървим напред, къде по-назад да вървим. Обидно е да се коментира", коментира разпалено Вуцов след мача в Хасково.

Кръстаич: Всеки мач е на живот и смърт, а можеше да е цветя и рози

Треньорът на Янтра каза, че няма предпочитан съперник от Еfbet Лига, срещу който да се изправи в следващия етап на турнира за Купата на България. Вуцов благодари на феновете за подкрепата, като упрекна делегата от последния мач на тима му във Втора лига, който „описал бомби по терена“. 

„Дадох шанс на хора, които по-малко играят, не го защитиха. За тяхна сметка си е. Въпреки всичко го докарваме до мач с отбор от „А“ група. Мисля, че вървим напред. След един месец мисля, че ще сме по-добри. Срещу който и отбор от „А“ група да сме, ще имаме възможност най-малко да сверим часовниците“, каза той. 

"Казах на момчетата на полувремето, че трябва да вдигнат оборотите. Първото полувреме играхме със страх и на по-ниски обороти. Казах им, че трябва да се отпуснат, да рискуват, защото няма да се разсърдя на никого. Имаме превъзходство във всяко едно отношение. Промените в движението и боравеното с топката докараха головете“, обясни Вуцов.

"Ще видим жребия. Как да оценяваш шансовете ни, ако се падне Лудогорец? Феновете ни подкрепят навсякъде, нашата публика е много добра. Миналата седмица дойде някакъв измислен делегат, описа бомби по терена. Страхотна подкрепа с тъпан, с викане и сега делегатът да изпише бомби. Получихме някакво наказание - 1000 лева. Вярно, че в тези времена къде ли не се дават, ама е обидно. Ако сте родители и чуете, че падат бомби, ще си пуснете ли децата да гонят топките? Някакъв военен, явно той е ходил някъде на война, хвърляли са по него гранати и бомби. Лошото е, че някой го е уцелил явно, за да ги чуе тези бомби, без да има такива“, коментира още треньорът на Янтра.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!