Привържениците на "Левски" са разочаровани от бездушната игра на футболистите, които спечелиха едва 4 точки в първите 4 кръга на новия сезон в "А" група. Запалянковците мощно подкрепяха "сините" и при гостуването на Берое в неделя, когато обаче отново не бяха зарадвани. Стигна се дотам, че агитката на "Левски" освирка свой играч - вратарят Стефано Кунчев, който се представи трагично и направи подаръци на Жуниор Мапуку и за двата му гола в началните минути. Именно стражът отнася най-сериозна критика от запалянковците на "Левски", които се гласят да се срещнат с него на тренировката днес, 12 август.

Запалянковците се уговарят във "Фейсбук" да се съберат на касите на "Герена" в 18 часа, след което да се отправят към терена, за да посрещнат футболистите преди заниманието им. То е насрочено за 18:30 часа.

Ултрасите са създали специална група във "Фейсбук", която е озаглавена: "Нека да се съберем всички за "Левски" и да изнесем боклуците от отбора!".

levski_fenove.jpg

"Кунчев трябва да се маха! Ако искате "Левски" да тръгне по правилния път - във вторник всички на "Герена", добавят запалянковците, които отправят закана към вратаря, който ги разочарова не само при гостуването в Стара Загора, а и в предишните мачове, в които му беше гласувано доверие.

От фен фракцията "South Division" също изразиха негодуванието си от изявите на футболистите в синьо: "Досега имахме някакви съмнения дали играчите, събрани да защитават честта на "Левски" просто не дават всичко от себе си или са завършени некадърници. Досега... Напук на всички наемни некадърници, Великата Синя Публика продължава своя победоносен поход по всички стадиони на България. Отново голям поклон пред всички сини сърца по трибуните. Никой и по никакъв начин не може да се мери със Сектор "Б"! А тези, които за пореден път се опитаха да ни развалят вечерта скоро ще си отидат... Ние ще останем завинаги!".