Tреньорът на ЦСКА Христо Янев призна, че евентуалното отнемане на 15 точки от актива на "червените" го тревожи. Наставникът похвали футболистите си след изразителната победа с 8:0 над ФК София 2010.

"Добра игра, добри взаимодействия показахме. Поздравявам момчетата, които зарадваха хората, дошли да ни гледат. Радващото е, че започваме да вкарваме от статични положения", коментира Янев след срещата от 7-ия кръг на Югозападната "В" група.

"Административно наказание? Разбира се, че се притесняваме. Няма човек, който да не се влияе от това нещо. Не отговарям на тези въпроси, защото не са от моята компетенция. Как се отразява всичко на отбора? Това са много млади футболисти, които се стараят всеки ден, виждам желанието им. Ако искаме да виждаме нови таланти в българския футбол, трябва да дадем шанс на такива момчета", каза спецът.

"Имаме мач в сряда и трябва да пазим играчите, които смятаме да използваме. Преценихме, че преднината ни към този момент беше достатъчна, затова направихме рано смените. От мен се иска да си върша работата, да давам най-доброто от себе си, за да могат тези момчета да работят добре и играят футбол. Купата на България? Подхождаме сериозно към турнира. Ще направим всичко възможно да продължим напред. Има много сериозни отбори във "В" група. Това че сме се изправили срещу някои от тях, не означава, че подценяваме съперници. В противен случай ще берем доста ядове", добави Янев.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА