Треньорът на Левски Ясен Петров не спря да се хваща за главата по време на мача с Берое. "Сините" спечелиха с 2:1 срещата от 8-ия кръг и оглавиха еднолично класирането в "А" група.

Причина за ядосването на спеца бяха многото пропуски на Гара Дембеле пред вратата на гостите от Стара Загора. Звездата вкара за 1:0 в 21-ата минута, което бе негов 10-и гол от началото на сезона в мачовете за първенство. След попадението му започнаха да се редуват едно след друго положенията, които той проиграваше с лека ръка. На няколко пъти Дембеле се озоваваше сам срещу вратаря на Берое Карамфил Илчев, но тока и не успяваше да го преодолее.

След всяко от несериозните му отигравания Ясен Петров и Георги Иванов-Гонзо се тръшкаха край тъчлинията и недоумяваха как така Дембеле не може да отбележи.

Веднага след края на мача треньорът на Левски нахлу на терена и на висок тон се накара на звездата си. Именно от Дембеле всички очакват да поведе "сините" в четвъртък в гостуването на Спортинг (Лисабон) от Лига Европа. /БЛИЦ