Ясен Петров не даде категоричен отговор на въпроса дали би поел отново Левски. Както е известно, той е спряган за нов наставник на "сините". Към момента специалистът е без отбор, което дава поле за развитие на слухове.

Петров, който за последно бе начело на китайския Шъдзяджуан, отказа да коментира ситуацията в Левски, и даде отговор на въпроса къде иска да продължи своята кариера.

"Аз съм българин и с удоволствие бих работил в България, но съм поел по един път, за който доста дълго се борех и трудно го извървяхме с моя екип. Надявам се да имаме отново предизвикателство и да имаме хубави моменти”, каза Ясен Петров пред БНТ.

Специалистът изрази мнението си за развитието на родното първенство и за липсата на зрители по трибуните: "Не смятам, че хората изпитват много радост от начина си на живот, за да изпитат радост и от футбола. Мисля, че всичко е свързано – събитията в държавата и във футбола вървят ръка за ръка. Има известен напредък от миналия шампионат. Всички знаем в какъв формат беше миналият шампионат и колко мача се играха. През тази година българският футбол, може и да е малка, но направи крачка напред.”

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига