Петър Занев ще подпише договор с ЦСКА, който ще влезе в сила от 1 юни тази година, пише "Тема Спорт". На 99% е сигурно, че левият краен защитник ще носи червената фланелка през следващия сезон. Контрактът му най-вероятно ще бъде за 1+1 години.

Опитният бранител прекрати договора си с Енисей и е със статут на свободен агент. От 10 дни той тренира с ЦСКА и по време на заниманията е показал много добро ниво от всяка една гледна точка, с което е впечатлил щаба на "червените". БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, че Петър Занев е започнал тренировки с ЦСКА. Любослав Пенев познава прекрасно качествата на защитника, след като му бе треньор в Литекс и националния отбор.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

33-годишният Занев може да се счита за сигурно попълнение на "армейците", като клубът вече е договорил още един български футболист, както и един чужденец. Очаква се новите в тима да са поне петима. А Занев ще е най-опитният в лятната селекция. Той има над 350 мача в професионалния футбол. Възрастта на останалите, които ще бъдат привлечени, няма да надхвърля 26 години. Поне за двама от тях пък ще бъде платена трансферна сума.

На "Армията" имат намерение да направят отбор, с който да гонят влизане в груповата фаза на евротурнирите. Идеята е всички ключови футболисти в състава да бъдат задържани. Клубът ще се раздели най-малко с четирима играчи, които обаче са с второстепенна роля. Един от тях ще е Стивън Перейра.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019