Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви след загубата с 0:2 при визитата на Ботев (Пловдив) в мач от 31-ия кръг на Първа лига, че футбол не се играе без желание да се вкарват голове и без да се отправят удари.

„Когато искаш да победиш, трябва да вкарваш голове. За съжаление не успяваме да вкараме гол. До първия гол контролирахме мача с много положения. След първия гол се получи малко хаос и на контраатака ни вкараха гол. Футбол не се играе без да искаш да вкараш голове. След като не бием удари, няма на кого да се сърдим“, сподели наставникът на ЦСКА след мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Първите три отбора загубиха този кръг. Задачата става още по-сложна. Не се отказваме, но от начина, по който се опитваме да спечелим няма как да стане. Нямаме много дълга скамейка и съм длъжен да правя ротации. До отбелязването на първия гол стояхме добре. Единственото, което ни липсваше бе отбелязването на гол“, добави Любослав Пенев.

„Нали има оценители, те ще си дадат оценката за Ивайло Стоянов. Той се представи в неговата линия. Явно е проблем, че не успяваме да вкараме гол. Не се забелязва само в един мач, което явно е проблем. Ще се опитаме да коригираме това нещо до края на сезона. Ние издържаме, но просто ни липсва гола. Това е есенцията на футболната игра. Ние играем агресивен футбол, но трябва да вкарваме голове“, завърши треньорът на „червените“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019