Треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич е наясно кои футболисти ще напуснат след края на първия лагер в Турция. “Червените” се прибират в неделя (27 януари), след като изиграха три контроли и не записаха нито една победа. ЦСКА направи три поредни равенства – 1:1 със Сервет, 3:3 със Симург и 3:3 с УФА.

Сръбският треньор обяви след последната проверка за първия лагер, че с част от настоящите футболисти ще се разделят преди началото на втория лагер. По информация на БЛИЦ двама или трима от юношите няма да заминат за втората част от подготовката, както и Илиас Кириакидис. Гръцкият халф беше на проби в Англия, но се завърна в отбора. Той обаче не влиза в плановете на Йешич. Новият треньор на ЦСКА се колебае за Костадин Стоянов. Както вече писахме, защитникът е едно от ушенцата на “Титан” и ситуацията става любопитна. Треньорът е заявил, че има достатъчно централни бранители, а и Стоянов е извън терените повече от година. Последната дума за неговото бъдеще обаче ще имат шефовете, които може и да го оставят въпреки желанието на Йешич.

"Доволен съм от младите Ивайло Чочев и Васил Попов. Направихме това, което искахме на първия лагер. Наясно съм със списъка за втория лагер. Със сигурност няма да бъде като за този лагер. След като се видя със собствениците ще разбера със сигурност за Игнасио Варела. Ще вземем най-много още едно ново попълнение”, коментира след днешната контрола Йешич./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ