Футболистът, който пръв си навлече гнева на Миодраг Йешич в ЦСКА, е камерунецът Нджонго Присо. Крилото игра доста слабо в контролата със Сервет и след нея сърбинът е имал дълъг разговор с него. Присо е бил предупреден официално, че ако не се стегне и не започне да показва всичко най-добро от себе си в тренировките, може дори да бъде изгонен.

Според Миодраг Йешич причината камерунецът да се представя толкова слабо е, че той в момента няма никаква конкуренция за десния фланг на атаката на ЦСКА. За този пост чака и аржентинецът Себастиян Скиорили, който обаче е извън всякаква форма и едва ли може да бъде пуснат като титуляр. При заминаването на ЦСКА за Турция Йешич каза, че със сигурност бройката на играчите ще бъде редуцирана. Сърбинът заяви това и след мача със Сервет, когато бе видимо недоволен от изявите на някои от футболистите.

В момента в Алания се готвят 26 „червени" играчи, сред които четирима юноши. Очакванията са до началото на пролетния полусезон от тима да бъдат освободени поне двама, информира „Меридиан Мач".