Треньорът на „Левски“ Славиша Йоканович ще решава през април дали ще остане на работа в клуба. В края на сезона той ще има яснота какви ще са амбициите на отбора и дали са реално подплатени. Сръбският треньор за пореден път намекна, че е дошъл на "Герена" без никакви изисквания, а ситуацията се е оказала по-различна. "Повярвах на неща, които ми бяха казани, но те не се оказаха съвсем точни", споделя наставникът пред "24 часа“.

По повод бъдещето си и решението през април дали ще остане, Йоканович допълва: "Когато дойдох тук, имах една представа. Но някои неща не ми бяха представени точно. Попитах какви са амбициите и какво искат от отбора, но истината е, че в момента не мисля много напред в бъдещето, а за настоящето. Знам, че отборът може да изглежда много по-добре. Ако успея да направя това и успеем да сме конкурентни на другите отбори - да отговорим на амбициите на “Левски”, не само за тази година, може би тогава клубът ще има интерес аз да остана. Когато дойдох, нямах достатъчно време, нямах и достатъчно изисквания. Повярвах на неща, които ми бяха казани, обаче те не се оказаха съвсем точни. Ако въпросът е какви са амбициите - аз знам добре какви са. Знам и какво искам аз тази година. Ако става въпрос за по-дълъг период - просто трябва да седнем и да разговаряме.

В момента не мисля нито дали ще остана, нито дали ще си тръгна. Нямам време през септември-октомври да мисля за следващата година. Може би за тези неща ще мислим заедно през април. Ако още сме заедно. Футболът е странна игра, всичко бързо се преобръща. В Сърбия казваме, че треньорът пристига в отбор с два куфара - единият е отворен, а другият затворен, готов за път. Ето, сега имаме някои хубави дни след мачовете. Но не знаем какви ще са след следващия мач. Амбициите на клуба тази година са ясни. За да се осъществят, всеки ден трябва да ни е добър. И тогава ще може да говорим за по-реална ситуация. Не искам да обиждам никого. Това е действителността", казва Йоканович пред изданието./БЛИЦ