Треньорът на „Левски” Славиша Йоканович призна, че първо ще се консултира с ръководството на клуба, а чак след това ще вземе решение за привличането на Ийп Укусаре. 20-годишният холандец в момента кара проби на "Герена".

"Той се готви с нас от два дни. Нямам още решение по това дали ще остане на "Герена". Рано е да се прецени, а и трябва да се консултирам с шефовете", обяви пред "Меридиан мач" треньорът след тренировка вчера.

С оглед на показаното от холандския младок обаче изглежда невъзможно той да остане. Както е известно, Укусаре няма нито мач стаж в мъжкия футбол, а е играл само в юношеския тим на Ден Бош.

Йоканович даде и оценка на новите попълнения на отбора - Милиев, Иванов, Перес и Макриев. "Щом са на "Герена", значи са одобрени от мен. Ако се впуснем в подробни анализи, мога да напиша цяла история за тях. Ако говорим сериозно обаче, е рано да им се дават оценки. Някои от новите са с нас само от седмица. Доволен съм като цяло. Йордан Милиев например не играе като титуляр, но за сметка на това когато му гласувам доверие като резерва, се справя. Занапред ще играе повече", коментира още Йоканович.

Сърбинът допълни, че в близките дни едва ли ще дойдат нови играчи.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ